"Geldrop aan Zee, een frisse voorstelling bevlogen door de fantasie"

Inleiding

14, 15, 16 en 18 t/m 22 september 2007 streek Eye-Wash Productions neer op de Molenakker in Geldrop. Elke avond vond om 21:00 uur de uitvoering plaats van de grote multimediale locatiedansvoorstelling "Geldrop aan Zee". "Geldrop aan Zee was een unieke locatiedansvoorstelling die werd uitgevoerd op een groot plein in Geldrop. 25 Dansers vertelden op een speelvlak van 150 meter diep, ondersteund met grote videoprojecties, dynamische decordelen en kostuums en speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde muziek, een verhaal over de kracht van de verbeelding. De voorstelling werd speciaal gemaakt voor een breed publiek van alle leeftijden en vormde daardoor een bijzondere belevenis voor iedereen!

Meer zien van de voorstelling? Kijk op ED-tv!!! 
 
Reacties
Tijdens en na de uitvoeringen van "Geldrop aan Zee" mochten we ontzettend veel postieve mondelinge, maar ook schiftelijke reacties ontvangen. Hieronder een impressie:

Er sprak kracht uit deze voorstelling: van creativiteit, van organisatie, van perfectie, van dynamiek, van de snoeten van de meiden en boy, van kleur, van beweging, van de muziek, van details, van de diepte, van de vuurtoren, van de sterren er boven, van de bewoners (er zater er een paar trots naast me), van verbeelding. Applaus!!!
 
Ik zat nog maar een paar minuten op de tribune en ik had al niet meer het gevoel dat ik midden op straat zat. Door de mooie belichting wordt het een echt decor, ondanks het enorme oppervlak. Zoiets heb ik nog nergens gezien.

Ondanks dat mijn man helemaal geen dansliefhebber is, was hij nu geimponeerd door het gebeuren. Naar dit soort voorstellingen krijg ik hem in de toekomst wel mee. Ontzettend bedankt voor een prachtige voorstelling!

Wat was het een enorm spektakel! Wat een organisatie en werk zit daar allemaal in. Wauw. Geweldige voorstelling!!!

Een geweldige voorstelling waarbij ik ogen tekort kwam. Met name het totaalbeeld sprak mij aan. Uiterst gebruik gemaakt van de locatiemogelijkheden. Herkenbaarheid van de families en de opbouw in de muziek was boeiend om naar te kijken en te luisteren. Veel lof voor jullie als medebedenkers en vooral ook voor de dansers.

"Geldrop aan Zee" was een megaproject waar jullie hoe dan ook trots op mogen zijn...

Ik vind het supergeweldig wat jullie daar neerzetten, het is een aanwinst voor Nederland!!"


Klik voor meer informatie op de buttons van het submenu hierboven