Location

Eye-Wash Productions werkt graag op locatie. Wanneer je op actueel klikt, kom je er achter welke producties we op dit moment op ons repertoire hebben. 

Voor het archief kun je hieronder klikken:
Een korte voorstelling die zich 360° om het publiek afspeelt. Het publiek kreeg picknickmanden met inhoud in bruikleen. Het geluid werd uitgestuurd via draadloze koptelefoons.
Een uniek locatieproject op de Molenakker in Geldrop, een plein van 150 meter diep. De voorstelling werd gedanst door 25 dansers en 10 figuranten. Muziek werd speciaal gecomponeerd. 3200 bezoekers bezochten de acht voorstellingen die in september 2007 werden uitgevoerd.

Een spraakmakende multimediale locatiedansvoorstelling waarin 21 dansers, een zangeres en een actrice een ode brachten aan de klompenfabriek in Mierlo, die inmiddels uit het dorpsgezicht is verdwenen.


Als dansgroep Eye-Wash creëerden de makers eerder:

  • PORTRET - 2000
Een dansvoorstelling in een grote hal, waarbij de bewegingen van dansers buiten die hal werden vastgelegd via live videobeelden. Deze werden op het grote scherm in de centrale hal gemixt met een bestaande videomontage die op haar beurt weer een wisselwerking aanging met de choreografie die daar werd gedanst.