Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 59
20-10-2009
 
 
Beste lezer,
 
De blaadjes vallen weer van de bomen en dat betekent ook dat het festival seizoen helaas alweer voorbij is. Voor Eye-Wash Productions is de zomer omgevlogen! Het was erg leuk om te merken dat veel nieuwsbrieflezers naar één van de voorstellingen van "DANSBINGO™"of "Gezien" zijn komen kijken. Ook in dit najaar laten wij weer van ons horen. Met diverse coachings, educatieprojecten en twee special projects op ons programma zitten wij ook nu niet stil.
Kortom: na een mooi festivalseizoen is het weer tijd voor nieuwe dingen waar we je via deze nieuwsbrief van op de hoogte willen stellen.
 
Afsluiting festivalseizoen met "DANSBINGO™"en "Gezien".
Op 13 september stonden we evenals voorgaande jaren op het culturele festival GEMI in de kasteeltuin te Geldrop. Ondanks het tegenvallende regenweer was er toch veel belangstelling voor onze festivalvoorstelling "Gezien". Dankzij extra uitvoeringen konden uiteindelijk alle belangstellenden de voorstelling bekijken.
In het weekend van 26 en 27 september hebben we het festivalseizoen afgesloten met op zaterdag de voorstelling "Gezien" op de dansweek in Tilburg, en op zondag "DANSBINGO™" op het festival Cult en Tumult in Veldhoven.
 
  
 
 
Workshopdag Démarrage.
De leerlingen van dansschool Démarrage in Lierop volgden op zondag 4 oktober een geweldige workshopdag. Eye-Wash Productions verzorgde op aanvraag van de organisatie 8 workshops voor leerlingen tussen de 4 en 40 jaar. De kennismakingsworkshops “Afrikaanse dans”, “Van hofballet tot hiphop” en “Musicaldans” werden speciaal voor deze gelegenheid inhoudelijk aangepast voor de verschillende leeftijdsgroepen. Het resultaat was een leerzame dag waarbij de diversiteit van de dansstijlen zorgde voor een verrassende eindpresentatie.
 
Workshopochtend op basisschool De Bunders in Oisterwijk.
Op 21 oktober aanstaande zetten we op basisschool De Bunders in Oisterwijk een speciale workshopochtend neer. Leerlingen uit de groepen 1 t/m 4 werken in één ochtend aan hun kostuum en aan een ‘landen’-dans onder leiding van één van onze workshopleiders. Aan het einde van de ochtend zullen alle leerlingen in twee groepen van ruim 100 leerlingen de dansen presenteren tijdens een spetterende afsluiting.
 
Special Project “Afscheid”.
Op 8 december zal Eye-Wash Productions de afsluiting van een besloten netwerkbijeenkomst van de organisatie Netwerk Palliatieve Zorg verzorgen. De bijeenkomst zal in de Wintertuin van het Catharina ziekenhuis plaatsvinden en brengt diegenen die te maken hebben met de zorg in de laatste levenfase met elkaar in contact. Eye-Wash Productions gaat ervoor zorgen dat de deelnemers met een inspirerende boodschap naar huis gaan. Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor de choreografie en de videobeelden die voor dit bijzondere project de basis zullen vormen.
 
Agenda t/m november
De items is de agenda op
www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit.
 
21 oktober 2009 - EDUCATION
Workshopochtend op maat, Basisschool De Bunders, Oisterwijk
 
23 oktober 2009 - CONSULTANCY
Performance coaching Popkoorn, Nuenen
 
26 oktober 2009 - CONSULTANCY
Performance coaching Cantatori del Duomo, Utrecht
 
6 november 2009 - EDUCATION
Workshops "Van Hofballet tot Hiphop", Fioretti College, Veghel
 
11 en 19 november 2009 - SPECIAL PROJECT
"DANSBINGO™", congres, Stichting KOH, Eindhoven
 
20 november 2009 - CONSULTANCY
Performance coaching Cantatori del Duomo, Utrecht
 

Tot zover deze nieuwsbrief, wie weet komen we je deze winter bij een van onze projecten wel tegen!
 
Sanne, Maud, Lieke, Martijn en Kim
 
Om je af te melden voor de nieuwsbrief, klik hier