Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 58
08-09-2009
 
 
Beste lezer,
 
Het nieuwe culturele seizoen is weer begonnen en overal is er genoeg te doen om te niet te vervelen. Eye-Wash Productions haakt de komende maand ook aan bij deze activiteiten en is op een viertal plaatsen te zien met "Gezien" en "DANSBINGO™".
Daarnaast is ook het nieuwe schooljaar week begonnen en de workshops die we overal geven volgen elkaar in een hoog tempo op.
Kortom: wij gaan na een rustige zomer ook weer aan de slag. Tijd voor een nieuwsbrief!
 
Komende zondag 13 september: "Gezien" op festival GeMi!
De dansers en videocrew zijn aangescherpt, de locatie is bezocht. We zijn er klaar voor: de nieuwe uitvoeringsdag van "Gezien" mag komen.
Aanstaande zondag staat het kleinste danstheater van Nederland tussen 13:00 en 16:00 uur in de kasteeltuin in Geldrop. We nodigen je van harte uit om te komen kijken. Naast onze voorstelling zijn er nog verschillende andere activiteiten gaande in de tuin. Ideaal voor een middagje uit! Kijk daarvoor op www.festivalgemi.nl
 
 
"DANSBINGO™" op Cult en Tumult in Veldhoven.
Wanneer je na berichten in vorige nieuwsbrieven nieuwsgierig bent geraakt naar deze productie is het nu je kans om gratis een rondje mee te spelen met deze bijzondere bingo. Op 27 september kun je tussen 11:30 en 15:30 op Cult en Tumult in Veldhoven bij Francien Bakker terecht. Meer informatie vind je binnenkort op onze site en op www.cultentumult.nl
 
"De school viert feest" nu ook voor het speciaal basisonderwijs.
Het succes van de pilot-uitvoering van "De school viert feest" op de Sint Maartenschool in De Meern krijgt een vervolg. Vanaf nu bieden we de dansdag ook officieel aan voor scholen in het speciaal basisonderwijs. Via cultuurmarktplaatsen in Noord-Brabant en daarbuiten brengen we scholen daarvan op de hoogte. Maar mocht je zelf geďnteresseerd zijn en meer informatie willen hebben over deze of over andere educatie-activiteiten van Eye-Wash Productions, kun je ook direct contact met ons opnemen via info@eyewash.nl of 040-7113029.
 
Workshops en coachings.
Zoals aan het begin van de nieuwsbrief door ons werd aangekondigd: de komende tijd hebben we weer genoeg te doen op dit gebied. Cantatori del Duomo uit Utrecht schakelt onze hulp weer in als performancecoach en dit keer adviseren we hen ook bij de conceptontwikkeling van hun concert dat ze uit gaan voeren op 20 en 21 november. Ook gaan we in Nuenen bij Popkoorn langs.
Afgelopen weekend gaven we een choreografieworkshop op maat aan de dansdocenten van Démarrage, die daardoor met nieuwe inspiratie het nieuwe seizoen ingaan. En komende weken zijn we ook te vinden op workshopdagen voor middelbare scholieren, leerlingen van een dansschool en basisschooldocenten.
 
 
Agenda t/m half oktober
De items is de agenda op www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit. De dikgedrukte activiteiten zijn openbaar en gratis toegankelijk!
 
11 september 2009 - EDUCATION
Workshop V.O., Schijndel
 
13 september 2009 - OWN PROJECTS
"Gezien", op festival GeMi, Geldrop
 
25 september, 9 oktober en 23 oktober - CONSULTANCY
Performance coaching Popkoorn, Nuenen
 
26 september en 3 oktober 2009 - OWN PROJECTS
"Gezien", op Dansweek Brabant, omgeving Tilburg
 
27 september 2009 - OWN PROJECTS
"DANSBINGO™", Festival Cult en Tumult, Veldhoven
 
4 oktober 2009 - EDUCATION
Diverse workshops voor workshopdag Démarrage, Lierop
 
14 oktober 2009 - EDUCATION
Workshop "Dansdagen op de basisschool" voor leerkrachten basisonderwijs, Bladel
 

Tot zover deze nieuwsbrief, hopelijk zien we je op één van de festivals!
We wensen je een bruisend nieuw theaterseizoen toe!
 
Sanne, Maud, Lieke, Martijn en Kim
 
Om je af te melden voor de nieuwsbrief, klik hier