Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 56
15-06-2009
 
 
Beste lezer,
 
Met een drukke agenda komt het dat een maand om is voor je het weet. En omdat er veel gebeurd is, volstaan we dit keer met veel, maar ook korte berichtjes om je een idee te geven van alles wat we op dit moment doen. Daarnaast natuurlijk aandacht voor "DANSBINGO™", wat vrijdag aanstaande te zien zal zijn op een gloednieuw festival in Eindhoven!
 
"Gezien" op ParkDans: 'LIEF!'
'Lief'. Dat was een veel gehoorde reactie op "Gezien", het nieuwste Own Project van Eye-Wash Productions. Op 24 mei ging de voorstelling in première in het kleinste danstheater van Nederland.
De live-projectie en de dans zorgden voor een intieme ervaring, te midden van het overvolle festival.
Voor iedereen die het gemist heeft: "Gezien" wordt in september en oktober ook nog gedanst. Meer info volgt in volgende nieuwsbrieven.
 
 
 
LET OP: Wij zoeken momenteel iemand met fotografie/camera ervaring en een ontwikkeld muzikaal gehoor om bij de uitvoeringen in september en oktober mee te draaien in de live-video-crew. Klik voor meer info op bovenstaande link. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand: mail naar kim@eyewash.nl
 
Schooldansdag "De school viert feest" trekt volle zalen
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn alweer drie uitvoeringen geweest van "De school viert feest". En elke keer is er een enthousiast publiek en zijn docenten en kinderen heel trots op wat in één dag op de planken komt te staan. Een reactie van basisschool De Triangel uit Nuenen:
'Collega's en ouders vonden de dansdocenten super motiverend en enthousiast. Ook hebben zij zowel meisjes als jongens enthousiast laten dansen. Het geheel zag er super professioneel uit. Onze complimenten daarvoor.'
Voor meer informatie over onze dansdagen kan contact op worden genomen via info@eyewash.nl
 
 
 
Eye-Wash Productions presenteert: workshops voor particulieren!
Afgelopen maand is er zowel een vrijgezellenfeest als kinderfeest georganiseerd door Eye-Wash Productions. Beide feesten vielen in de smaak bij de deelnemers. Kijk hieronder voor een kleine foto-impressie:
 
 
  
 
52 kinderen dansen choreografie van nieuw Special Project
Zes marktplaatsen in en rondom Schijndel hebben de handen ineengeslagen om een studiedag te organiseren voor Intern Cultuur Coördinatoren in het basisonderwijs. Op deze dag worden (onder andere door Eye-Wash Productions) verschillende workshops gegeven. Maar dat is niet ons enige aandeel. De afgelopen weken studeerden we een ruim acht minuten durende locatiechoreografie in met 52 kinderen van basisschool De Vossenberg uit Schijndel. De choreografie wordt aanstaande donderdag uitgevoerd als afsluiting van de studiedag.
 
"Het Museum Mysterie" nu ook i.s.m. Museum Kempenland!
Na het Van Abbemuseum heeft ook Museum Kempenland zich aangesloten bij deze nieuwe dansdag. Op die manier wordt het voor scholen heel makkelijk om een multidisciplinair kunstproject in de school te halen! Op dit moment is de ontwikkeling van deze dansdag nog aan de gang. Vanaf oktober kunnen de eerste uitvoeringen plaats gaan vinden. Voor de eerste drie deelnemende scholen hanteren we speciale kortingen! Mail voor meer informatie naar info@eyewash.nl
 
 
Festival Straffe Madammen en Makke Mannen programmeert "DANSBINGO™"
Aanstaande vrijdag is het zover. Dan zal "DANSBINGO™" ook als Own Project te zien zijn voor iedereen!!! Het nieuwe Vlaams-Nederlandse festival is het podium voor de uitvoering. In het stadswandelpark van Eindhoven zal een festivalterrein worden gebouwd waarin alle voorstellingen in tenten worden uitgevoerd. De voorstelling zal te zien zijn tussen 18:00 en 20:00 uur!
Kijk voor meer info op www.straffemadammenenmakkemannen.nl
 
 
Agenda van half juni tot half juli
De komende periode staat weer van alles op ons programma. Wil je meer weten of brengt dit alles je op ideeën en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen: mail naar info@eyewash.nl
 
16 juni 2009 - CONSULTANCY
Advies Cantatori del Duomo bij vormgeving nieuwe voorstelling, Utrecht
 
18 juni 2009 - EDUCATION
Workshop voor ICC-ers "De school viert feest", Schijndel
 
18 juni 2009 - SPECIAL PROJECT
Afsluitende act voor studiedag Interne Cultuur Coördinatoren, Schijndel
 
19 juni 2009 - CONSULTANCY
Performance coaching Antwood Affair, Mierlo
 
19 juni 2009 - OWN PROJECTS
"DANSBINGO™", Festival Straffe madammen en makke mannen, Eindhoven
 
21 juni, 5 en 12 juli 2009 - CONSULTANCY
Performance coaching vocalisten Vierdaagse Orkest, Nijmegen
 
1 juli 2009 - EDUCATION
Workshops op maat, BSO Korein, Helmond
 
Tot zover de nieuwsbrief, hopelijk tot ziens bij "Straffe Madammen en Makke Mannen", a.s vrijdag tussen 18:00 en 20:00 uur!
 
Vriendelijke groeten,
Maud, Kim, Sanne, Martijn en Lieke
 
Om je af te melden voor de nieuwsbrief, klik hier