Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 54
21-04-2009
 
 
Beste lezer,
 
Een maand geleden alweer kreeg je van ons de laatste digitale nieuwsbrief in je e-mailbox. Inmiddels zijn twee grotere projecten tot uitvoering gebracht en is er een hoop gaande op het gebied van workshops en coachings. Tijd voor een update:
 
Uitvoering musical BSO De Dolfijn met dansen door Eye-Wash Productions
In maart en april hebben Lieke en Kim workshops gegeven aan de kinderen van BSO De Dolfijn in Mierlo in het kader van een musicalproject. Speciaal voor de changementen en voor het slot werden dansen gemaakt die aansloten bij het verhaal. Kinderen van vier tot en met negen jaar namen aan de workshops deel. De uitvoering vond plaats op 17 april jl. Zowel de leidinggevenden van de BSO als de ouders vonden het prachtig om de kinderen dansend te zien stralen op het podium!
 
Eerste locatievoorstelling 2009 "2Shop" positief ontvangen!
19 April voerden we "2Shop" uit op koopzondag in Mierlo. De winkeliersvereniging gaf Eye-Wash Productions carte blanche om iets te maken, speciaal voor deze dag. Sanne en Kim choreografeerden een korte voorstelling voor de danseressen Fleur Rutten en Fabiola de Haan. Samen dansten ze met een winkelkar hun fantasie over een kersenboom. Jong en oud bleven stilstaan om te kijken. Twaalf keer werd de choreografie uitgevoerd op diverse plekken. De reacties waren direct van de geamuseerde gezichten van het publiek af te lezen. En ook de organisatie was zeer te spreken over het frisse optreden. (kijk voor meer info op
www.eyewash.nl)
 
  
 
Kijk ook de video van '2 Shop' op YouTube
 
Workshops en coachings
Van Leeuwarden tot Gemert werden afgelopen maand workshops en coachings gegeven. Cantatori del Duomo uit Utrecht bereidde zich voor op een uitvoering op een festival in Londen en nodigde ons uit om via performancecoachings de puntjes op de i te zetten. Koskoier uit Gemert maakte zich op voor een Proms-concert en Multi(f)vocaal uit Geldrop wilde het onderste uit de kan halen voor een stemming benefietconcert.
Op dit moment bereiden we het educatieseizoen van 2009/2010 voor. Op onze site zijn de factsheets van de workshops en projecten geupdate met foto's. Kijk daarvoor eens op
www.eyewash.nl/educatie!
 
Voorbereidingen "Gezien" in volle gang

 
Er is een tent aangeschaft en er zijn proeven met ballonnen gedaan. De muziek is klaar en drie danseressen zijn aangetrokken om afwisselend de solo die deze voorstelling is te gaan dansen… Kortom: we zijn druk bezig om de première van "Gezien" in goede banen te leiden.
24 Mei vindt de eerste uitvoering plaats op ParkDans in Eindhoven. Kijk voor meer informatie op
www.parkdans.nl
 
Agenda van april en mei
Tot slot zetten we de komende activiteiten even op een rij (voor de volledige agenda kijk op
www.eyewash.nl)
 
8 mei 2009 - EDUCATION
Basisschoolproject "De BSO Helmond viert feest", Helmond
 
15 mei 2009 - EDUCATION
"Basisschoolproject "De Sint Maartenschool viert feest", De Meern
 
20 en 27 mei 2009 - EDUCATION
Workshop Choreografie, Sondervick College, Veldhoven
 
22 mei 2009 - CONSULTANCY
Intake performance coaching Popkoorn, Nuenen
 
23 mei 2009 - EDUCATION
Workshop dans vrijgezellenfeest
 
24 mei 2009 - OWN PROJECTS
"Gezien" op ParkDans 2009, Eindhoven - première
 
25 mei 2009 - EDUCATION
Basisschoolproject "Ter Tolne viert feest", Tholen
Dat was het tot zover. Tot de volgende nieuwsbrief!
 
Vriendelijke groeten,
Maud, Kim, Sanne, Martijn en Lieke

 
Om je af te melden voor de nieuwsbrief, klik hier