Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 53
21-03-2009
 
 
Beste lezer,
 
In de regio Zuidoost Brabant verschenen de afgelopen weken weer enkele artikelen in de regionale bladen. De aanleiding was de publicatie over Eye-Wash Productions in het februari-nummer van het landelijke DANSmagazine. We vinden het hoog tijd om dit nieuws ook via de nieuwsbrief te verspreiden. En daarnaast kunnen we dan meteen een vooruitblik werpen op twee nieuwe producties die in het voorjaar zullen worden uitgevoerd en op de nieuwe dansdag die Eye-Wash Productions momenteel ontwikkelt: Het Museum Mysterie.
 
Artikel in DANSmagazine!

 
Een aantal weken geleden viel dit landelijke tijdschrift weer op de deurmat van alle dansfans in Nederland. Dit keer met een artikel over Eye-Wash Productions. Annette Embrechts schreef het drie pagina’s tellende verhaal. Voor iedereen die nieuwsgierig is hebben we het artikel ook op onze site geplaatst.
Voor iedereen die een papieren exemplaar wil bemachtigen: kijk op www.dansmagazine.nl voor de verkooppunten.
 
19 april: “2 Shop”, een Special Project op koopzondag in Mierlo
Winkeliersvereniging Mierlo heeft Eye-Wash Productions uitgenodigd om een speciaal dansproject te ontwikkelen voor hun koopzondag die in het teken zal staan van kunst. “2 Shop” wordt een kort duet en zal doorlopend uitgevoerd worden tussen 12:00 en 17:00 uur. Meer details zijn binnenkort te vinden op www.eyewash.nl
 
Première van nieuw Own Project op PARKdans

 
Op PARKdans (voorheen Dans in den Elzent) zal ook dit jaar een nieuw project van Eye-Wash Productions in première gaan: “Gezien”. Het wordt een voorstelling in het kleinste danstheater van Nederland over hoe een bekende plek, met een frisse blik bekeken, als nieuw kan aanvoelen. Dit uitgangspunt wordt uitgevoerd als een duet tussen een danseres en een live-projectie. Iedereen die nieuwsgierig is raden we aan om 24 mei, de dag van PARKdans, in de agenda te zetten!
 
Museum Mysterie in de maak

 
Als vervolg op “De school viert feest”, ontwikkelen we voor komend schooljaar een nieuwe dansdag: “Het Museum Mysterie”. Deze dansdag gaat over een bezoeker die naar het museum komt om de onthulling van een schilderij mee te maken. Echter, op het ‘moment suprème’ blijken de kleuren van het schilderij verdwenen! Dit mysterie moet natuurlijk snel worden opgelost!
Het Van Abbemuseum in Eindhoven ondersteunt dit project en biedt museumlessen aan ter aanvulling op deze dansdag! In komende nieuwsbrieven komen we hier zeker op terug!
 
Agenda van maart en april
Tot slot zetten we de komende activiteiten even op een rij (voor de volledige agenda kijk op www.eyewash.nl)
 

2 en 16 april - EDUCATION
Choreografie en workshop dansen musical BSO De Dolfijn, Mierlo
 
29 maart - CONSULTANCY
Performance coaching Koskoier, Gemert
 
30 maart, 6 en 20 april - CONSULTANCY
Performance coaching Cantatori del Duomo, Utrecht
 
3 april 2009 - CONSULTANCY
Danscoaching, Balletstudio Valentijn, Eindhoven
 
19 april 2009 - SPECIAL PROJECT
"2 Shop", een korte dansperformance op koopzondag, Mierlo
 

Tot slot wensen we je een fijn begin van het voorjaar toe!
 
Vriendelijke groeten,
Maud, Kim, Sanne, Martijn en Lieke

 
Om je af te melden voor de nieuwsbrief, klik hier