Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 52
25-01-2009
 
 
Beste lezer,
 
In deze allereerste nieuwsbrief van 2009 aandacht voor de Kleuterdansdag "KUNST!", workshops voor particulieren en bedrijven, Eye-Wash Productions als stage-plek en de aankondiging van een nieuw Own Project!
Maar we beginnen met nieuws over de "DANSBINGO".
 
SPECIAL PROJECT: "DANSBINGO"
Op uitnodiging van stichting KOH ontwikkelden we een speciaal intermezzo voor de conferentie "Vitale Vaten". Inmiddels vonden de uitvoeringen plaats. Het was een groot succes. De deelnemers van de conferentie deden fanatiek mee en daarbij werden niet alleen kruisjes op het bingo-formulier gezet! Francien Bakker was in vorm waardoor er regelmatig gelachen werd en Fleur Rutten wist als prachtige danseres de harten van het publiek te stelen. Alle deelnemers vervolgden na dit intermezzo daarom opgefrist en wel het conferentie-programma. Ze waren een bijzondere ervaring rijker!

 
  
 
- Special projects ontwikkelt Eye-Wash Productions in opdracht van derden. Ben je benieuwd wat we kunnen ontwikkelen voor een speciale gelegenheid? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! - 
 
Kleuterdansdag "KUNST!"
Basisschool De Korenaar zocht naar een goede afsluiting van het project "KUNST". Dit project vormde gedurende een aantal weken de basis voor lessen die gegeven werden in de kleuterklassen op deze school.
Eye-Wash Productions ontwikkelde speciaal vanuit deze wens de kleuterdansdag "KUNST!". Aanstaande maandag zal deze dansdag plaats vinden. Aan het eind van de dag zullen honderd kleuters dansen voor een groot publiek!
 
Website aangepast
Het afgelopen jaar hebben we verschillende workshops ontwikkeld voor scholen, maar ook voor bedrijven of particulieren. Maar wat bleek: lang niet iedereen kon deze workshops vinden op onze site. Vandaar dat we de site iets hebben aangepast. Voortaan kun je bij de kop "educatie" klikken op de subkop "workshops".
Daaronder staan alle ontwikkelde workshops. Van kinderfeestjes tot vergaderbreaks!!!
 
Stagiaire in huis!
Eye-Wash Productions is tot juni een stagiaire rijker: Kim Leeuw. Sommige nieuwsbrieflezers zullen zich herinneren dat zij de danser is die op de poster van "De Fabriek" staat afgebeeld. Na deze productie is Kim gaan studeren op de Fontys dansacademie in Tilburg. Op dit moment volgt ze haar vierde studiejaar aan de opleiding choreografie. Tot juni zal ze bij verschillende projecten observeren hoe Eye-Wash Productions als organisatie werkt.
 
Parkdans 2009: zet 24 mei in je agenda!
Op 24 mei zal weer een parkdans plaatsvinden in het stadswandelpark in Eindhoven. Parkdans is de nieuwe naam van het voormalige festival "Dans in den Elzent". Eye-Wash Productions zal op 24 mei een nieuw OWN PROJECT in premičre laten gaan. Dit keer geen picknick, maar een dans in het kleinste danstheater van Nederland.
 
In de volgende nieuwsbrieven vertellen we je daar meer over! En natuurlijk blijven we je dan ook op de hoogte houden van alle andere ontwikkelingen. Blijf tot die tijd www.eyewash.nl checken! De agenda wordt constant geüpdate!
 
Veel groeten!
 
Maud, Martijn, Kim, Lieke en Sanne
Eye-Wash Productions
 
Om je af te melden voor de nieuwsbrief, klik hier