Eye-Wash Logo
Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 73
22-11-2010
 
 
Beste lezer,
 
Het is al weer 6 jaar geleden dat 4 dansers en 1 technicus van dansgroep Eye-Wash besloten werk te maken van hun gezamenlijke passie DANS! Op 16 november 2004 werd stichting Eye-Wash Productions geboren! Met onze veelzijdige dansproducties hebben we de afgelopen jaren laten dat het vuur van onze passie nog lang niet gedoofd is! Dus wat ons betreft: Lang zullen we leven!!
 
En het antwoord is
‘JA!’
, we hebben enorm genoten van de theatertour van de voorstelling ‘JA!’ het afgelopen seizoen. De grote bezoekersaantallen en de enthousiaste en hartverwarmende reacties van ‘die-hard’ fans en nieuwe bezoekers hebben ons keer op keer positief verrast. Enkele quotes van bezoekers:
“Dit had ik echt niet willen missen, wat een prachtig eerbetoon aan de ware liefde…”
“Een enerverende wisselwerking tussen de acterende dansers en videobeelden, een mooi stukje totaaltheater”.
 
Consultancy
Expertise uitdragen, ervaringen delen en advies geven staan centraal binnen de consultancy-tak van de stichting. Ook afgelopen maand zijn we weer actief geweest op het gebied van consultancy. Kim van Vlerken is als gastspreker uitgenodigd bij een bijeenkomst van amateurdans van Kunstbalie in Tilburg. Zij sprak daar over afzetmogelijkheden van voorstellingen in het amateurveld.
A capella vrouwengroep Multi(f)vocaal organiseerde voor haar vijf jarig bestaan een speciale openbare workshopdag. Eye-Wash Productions verzorgde hiervoor een workshop performancecoaching.
 
Studiedag Innovo
Op vrijdag 5 november hebben tientallen docenten van de Limburgse scholengemeenschap Innovo workshops van Stichting Eye-Wash Productions gevolgd. Er werd kennis gemaakt met verschillende dansen uit de voorstelling “De school viert feest” in een actieve workshop waarin docenten zich mochten gedragen als hun eigen leerlingen.
 
Agenda eind 2010
De items in de agenda op www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit.

3 december 2010
OWN PROJECTS
Besloten bijeenkomst
Kunstfactor Utrecht
31 januari 2011
EDUCATION
Het Museum Mysterie BS de Hasselbraam, Deurne
7 februari 2011
EDUCATION
Eindhoven
 
Tot zover deze nieuwsbrief. U hoort snel meer over onze komende activiteiten en – dan eindelijk! – de première van onze nieuwe dansdag Het Museum Mysterie.
 
Sanne, Maud, Kim, Martijn en Lieke