Eye-Wash Logo
Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 70
27-08-2010


Beste lezer,
 
Na een heerlijke vakantie zijn er in het naseizoen van 2010 verschillende producties van Eye-Wash Productions op festivals te zien. Dit weekend staan we bijvoorbeeld op vrijdagavond op het  Zomerparkfeest in Venlo met twee nieuwe choreografieŽn, waarna we op zaterdag in Roermond op het Limburg Festival te zien zijn. Check de agenda aan het einde van de nieuwsbrief voor de andere data. Let daarbij speciaal op de dansdag in het Patronaat: alle kinderen tussen de 4 en 8 jaar die zin hebben mee te doen aan deze openbare dansdag kunnen zich inschrijven via de genoemde link!
 
Twee nieuwe korte choreografieen op het Zomerparkfeest!
Op 27 augustus 2010 gaat Eye-Wash naar het Zomerparkfeest in Venlo. Bij dit festival staat het thema 'verleiding en reclame' centraal. We ontwikkelden speciaal twee nieuwe choreografieŽn die zich afwisselend over het festivalterrein zullen verplaatsen. Daarin dansen ook nieuwe dansers die naar aanleiding van de audities in juli werden gevraagd voor dit project!
Beide choreografieŽn: "De grote flirtcompetitie" en "Kost een berg, wast een beetje - De wonderdoekjes" zullen zich tussen 19:30 en 21:30 afwisselend over het festivalterrein verplaatsen. We duimen voor droog weer en hopen je daar te zien!
Kijk voor meer informatie op www.zomerparkfeest.nl of klik op het item in de agenda op www.eyewash.nl voor meer informatie over de choreografieŽn en de dansers.

 
Heb jij "Gezien" al gezien?
Elke keer gebeurt het weer. Wanneer we "Gezien" neerzetten komen mensen de tent uit met directe reacties als "Het was echt rustgevend", "Wat mooi!" of zelfs "Dankjewel".
De voorstelling heeft al op verschillende plekken gestaan, maar elke keer is het weer anders door de live-projecties van de omgeving die door cameravrouw Nucha van Dijck met precisie en zorgvuldigheid in beeld wordt gebracht.
Dit theaterseizoen kun je "Gezien" nog bekijken op ťťn van de volgende speelplekken:
28 augustus 2010 - Limburg Festival - Roermond
19 september 2010 - Festival Bockepruik - Boxtel
3 oktober 2010 - Cultuur ontmoet Natuur - Someren
Ook voor deze voorstelling werken we binnenkort een nieuwe danseres in die auditie deed in juli.
 
Doe mee met de "DANSBINGOô" op Festival GeMi in Geldrop
Op 12 september maak jij, op festival GeMi,  kans om een echte originele BINGODANS te winnen! Om deze geweldige prijs niet mis te lopen kun je geheel gratis deelnemen aan de Eye-Wash Productions DANSBINGOô.
Francien Bakker is weer aanwezig in hoogsteigen persoon en danseres Fleur en technicus Tinus zijn ook van de partij. Kom langs, maak kennis met dit bijzondere trio en wie weet win jij de BINGODANS wel en kun je wegdromen bij een bijzondere theatrale beleving!
  
Agenda 2010
De items in de agenda op
www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit. De dikgedrukte activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen.
 
27 augustus
SPECIAL PROJECTS
"Nu nog korter!" Zomerparkfeest, Venlo
28 augustus
OWN PROJECTS
"Gezien" Limburg Festival, Roermond
10 september
EDUCATION
Workshops V.O. Veghel
12 september
OWN PROJECTS
"DANSBINGOô" Festival GeMi, Geldrop
17 en 24 september
CONSULTANCY
Danscoaching
Dance Center Vision
Grathem
19 september
OWN PROJECTS
"Gezien" Festival Bockepruik, Boxtel
26 september
EDUCATION
Kleuterdansdag op maat
Patronaat Presenteert, Mierlo
 

Tot zover deze nieuwsbrief. We hopen je dit weekend te zien in Venlo of Roermond!


 
Sanne, Maud, Kim, Martijn en Lieke