Eye-Wash Logo
Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 69
02-08-2010


Beste lezer,
 
Nu de zomervakantie voor de meesten onder ons zijn intrede heeft gedaan kunnen we bij Stichting Eye-Wash Productions ook even op adem komen. Maar niet voor lang… na het drukke succesvolle voorseizoen maken wij ons weer op voor het zomer- en  naseizoen waar met name de producties "Gezien" en "JA!" op diverse plekken te zien zullen zijn.
 
Dansend het schooljaar uit
In de laatste weken van het schooljaar zijn er op scholen vaak genoeg redenen om een feest te geven. Denk maar aan personeel dat afscheid neemt, ouders die bedankt worden, jubileumfeesten of gewoon feest omdat het leuk is om een feestje te bouwen. Op de Marimba in Uden, de Schakel in Oudenbosch hebben ze er voor gekozen om er een groot dansfeest van te maken met "De School Viert Feest". Door met de leerlingen een dans in te studeren, een mooi kostuum te knutselen en het geheel in een mooi verhaal samen te voegen werkten we allemaal samen de hele dag aan een echte voorstelling.
 
 
Het was voor het eerst dat we -speciaal voor de mytylschool- een voorstelling maakten voor lichamelijk gehandicapte kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Deze voorstelling stond in het teken van de naderende vakantie. Er werden bij de repetitie koffers gepakt, reizen gemaakt en er werd flink vakantie gevierd. Aan het einde van de dag stond er iets prachtigs! De gespannen gezichtjes maakten plaats voor een grote glimlach toen het eenmaal goed ging op het podium. En bij het buigen klonk natuurlijk een flink applaus van de vele trotse papa's en mama's.
 
 

 
Performance coaching aan het vierdaagse orkest
In 2009 maakten de leden van de vocalgroup van het vierdaagse orkest uit Nijmegen voor het eerst kennis met de performance coachings van Stichting Eye-Wash Productions. Samen met coach Kim van Vlerken werkten zij onder andere aan hun uitstraling op het podium. Het succes en de reacties van het publiek maakten dat zij ook dit jaar weer contact zochten met Eye-Wash Productions. En ook deze keer werd er weer hard gewerkt aan de performance. Bij de vele optredens bij de vierdaagse feesten waren de reacties wederom erg positief, dus wie weet tot volgend jaar!
 
 
Own Projects
Naast 'Education' 'Special Projects' en 'Consultancy' is 'Own Projects' de vierde peiler waar Stichting Eye-Wash Productions mee werkt. Own Projects zijn ambitieuze, eigenzinnige projecten die ontstaan op eigen initiatief, vanuit de passie voor dans en de behoefte zelf te creëren.
Elke productie krijgt een eigen signatuur door de medewerking van andere dansers en de flexibele inzet van medewerkers back-stage. "JA!" en "Gezien" zijn voorbeelden van Own Projects die zowel in het voorseizoen als in het naseizoen van 2010 veelvuldig op verschillende podia te zien zijn. Als jij ook nieuwsgierig bent geworden naar deze projecten check dan hieronder even onze agenda!
Agenda 2010
De items in de agenda op
www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit. De dikgedrukte activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen.
 
 
27 augustus
SPECIAL PROJECTS
"Nu nog korter!" Zomerparkfeest, Venlo
28 augustus
OWN PROJECTS
"Gezien" Limburg Festival, Roermond
10 september
EDUCATION
Workshops V.O. Veghel
12 september
OWN PROJECTS
"DANSBINGO™" Festival GeMi, Geldrop
17 en 24 september
CONSULTANCY
Danscoaching
Dance Center Vision
Grathem 
19 september
OWN PROJECTS 
"Gezien"  Festival Bockepruik, Boxtel 
26 september
EDUCATION
Kleuterdansdag op maat Patronaat Presenteert, Mierlo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tot zover deze nieuwsbrief. We wensen jullie allemaal een fijne zomer(vakantie)!
 
Sanne, Maud, Kim, Martijn en Lieke