Eye-Wash Logo
Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 68
25-06-2010


Beste %FullName%,
 
Workshops, audities, guerilladans en natuurlijk de festival programmering… Eye-Wash Productions heeft het lekker druk met allerlei activiteiten. Lees hieronder meer en neem even een kijkje in de agenda, we hopen je deze zomer te zien bij een van de voorstellingen!

Inschrijvingstermijn audities 2 juli verlengt!
Geef je uiterlijk dinsdag 29 juni op voor de open audities die plaats zullen vinden op vrijdagavond 2 juli. Eye-Wash Productions organiseert deze audities voor dansers (m/v) van 12 tot 80 jaar.
Tijdens deze audities zullen we een selectie maken van dansers die we in de toekomst kunnen benaderen voor deelname aan voorstellingen of korte producties. Als je aangenomen wordt betekent het dat je in ons vaste dansers bestand komt en dat we je kunnen benaderen wanneer wij denken dat je past binnen een productie.
De audities worden gehouden op vrijdagavond 2 juli. Iedereen die wel wil auditeren, maar dan niet kan, verzoeken we toch om in te schrijven. Voor meer informatie of wanneer je je wilt inschrijven: Klik op deze link
 
Eye-Wash Productions zegt "JA!" tegen Balletstudio Valentijn en jong danstalent.
 

Na de voorstelling in Wageningen 20 juni jl. brengt de stichting op zondag 4 juli de voorstelling "JA" weer terug naar haar thuisbasis Eindhoven. Deze avond zullen naast "JA" stukken te zien zijn van Balletstudio Valentijn en van de dansgroepen 'All in One' en 'Multi Girls' beide ontstaan op het Christiaan Huygens College te Eindhoven.
In het theater van Carte Blanche aan de Jan Heynslaan in Eindhoven zal de voorstelling om 20:15 aanvangen. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Kaartjes worden verkocht aan de deur van het theater. Ze kosten € 7,50 of € 5,00 voor CJP-houders per stuk. Kaarten zijn te reserveren via de website.

 
 
 
Basisschoolleerlingen dansend de zomer in
Ook deze zomer maakt Eye-Wash Productions samen met basisschoolleerlingen feesten op school weer speciaal met de voorstelling "De School Viert Feest". Vanuit een goed doordacht artistiek concept wordt - met behulp van duidelijk geïllustreerd lesmateriaal - binnen één dag tijd een dansvoorstelling gemaakt met de hele school. Alle leerlingen dansen en maken kostuums en decor. Docenten helpen of doen zelfs mee aan de uitvoering. Eye-Wash Productions leidt alles in goede banen en zorgt ervoor dat het docententeam van de school een ideale handreiking krijgt waarmee de dag met een minimum aan inspanningen tot stand kan komen.
Speciaal: Dit schooljaar is er voor de jongste leerlingen van de mytylschool in Eindhoven een speciale dansdag ontwikkeld die in het teken staat van de naderende zomervakantie.
 
Agenda 2010
De items in de agenda op www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit. De dikgedrukte activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen.
 
26 juni 2010 - OWN  PROJECTS
"Gezien", Internationaal straattheaterfestival Hengelo
 
26 juni 2010 - OWN PROJECTS
"La vie en Roos", dansnacht, Tilburg
 
29 juni, 6, 13 en 20 juli
Workshop "Voeding en beweging", BSO, Helmond
 
1 juli - EDUCATION
Workshop Flashmob, Udens College, Uden
 
2 juli - AUDITIES!!!
 
 
7 juli 2010 - CONSULTANCY
Performance coaching vocalisten Vierdaagse Orkest, Nijmegen
 
9 juli 2010 - EDUCATION
Dansdag "De Marimba viert feest", Uden
 
10 juli - CONSULTANCY
Danscoaching Dance Center Vision, Grathem
 
16 juli 2010 - EDUCATION
Basisschoolproject "De Schakel viert feest", Oudenbosch
 
22 juli 2010 - EDUCATION
Kleuterdansdag "VAKANTIE!", Mytylschool Eindhoven
 
Tot zover deze nieuwsbrief. We zien je graag bij de audities 2 juli, en/of in theater Carte Blanche op 4 juli. Vergeet niet te reserveren en tot dan!

Sanne, Maud, Kim, Martijn en Lieke