Eye-Wash Logo
Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 67
05-06-2010


Beste lezer,
 
Workshops, coachings, guerilladans en natuurlijk de festival programmering… Eye-Wash Productions is ook deze zomer weer van alles markten thuis. Lees hieronder meer over de verschillende activiteiten en neem even een kijkje in de agenda. En… vergeet vooral niet door te scrollen naar de informatie over de audities op 2 juli a.s.!!!
 
Première "JA!" op Parkdans
Afgelopen zondag vond tijdens Parkdans de première van de voorstelling "JA!" plaats in de DansDome van het mobiele danshuis van Station Zuid. Voor de dansers was het een spannend moment, aangezien het de eerste publieke uitvoering was. 
 
  
 
Tot onze verrassing mochten we veel trouwe fans en oude bekenden verwelkomen! De tent zat afgeladen vol en na afloop mochten we veel complimenten ontvangen.
Voor iedereen die de voorstelling heeft gemist: "JA!" wordt ook nog gespeeld op 4 juli in Eindhoven. Blijf de nieuwsbrief volgen voor meer details!
 
Theaterdans met groep 6
Op dinsdagochtend 18 mei hebben de leerlingen van basisschool De Wereldwijzer in Budel een workshop theaterdans gevolgd. Bij deze workshop hebben ze niet alleen een dans geleerd, maar hebben ze ook gewerkt aan de presentatie. Het resultaat bestond uit een enthousiaste groep vriendelijk lachende meiden en stoere jongens die van het podium af knalden!
 
Kettingreactie na het winnen van de tweede prijs op het Buitenkans Festival
Vanuit diverse hoeken van het land komt er reactie op de tweede prijs die Stichting Eye-Wash Productions in ontvangst mocht nemen voor de korte productie "Gezien" op het internationale theaterfestival Buitenkans. Diverse festivals willen erg graag "Gezien" in het programma opnemen. Kijk dus in de agenda voor de speeldata!
 
"La Vie en Roos" in de kasteeltuin in Geldrop
Op 6 juni zal tussen 15:00 en 16:00 de wandelende voorstelling "La Vie en Roos" te zien zijn op verschillende plekken in de kasteeltuin in Geldrop. Op die dag viert de stichting Vrienden van Kasteel Geldrop namelijk haar tienjarig bestaan. Via de korte dansvoorstellingen zullen bloemen uitgereikt worden aan het publiek. Op 6 juni worden deze gesponsord door Helmi's Bloemwerk www.helmibloemen.nl.
 
  
 
Audities
Eye-Wash Productions gaat audities organiseren voor dansers (m/v) van 12 tot 80 jaar.
Tijdens deze audities zullen we een selectie maken van dansers die we in de toekomst gaan benaderen voor producties. Dat houdt in dat ze in ons vaste dansers bestand komen en dat we hen vragen wanneer wij denken dat zij in een productie passen.
De audities worden gehouden op vrijdagavond 2 juli. Iedereen die wel wil auditeren, maar dan niet kan, verzoeken we toch om in te schrijven.
Voor meer informatie of wanneer je je wilt inschrijven: Klik op deze link 
 
 
Agenda 2010
De items in de agenda op www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit.
 
5 juni en 7 juli 2010 - CONSULTANCY
Performance coaching vocalisten Vierdaagse Orkest, Nijmegen
 
6 juni 2010 - OWN PROJECTS
"La vie en Roos", kasteeltuin, Geldrop
 
7 juni 2010 - CONSULTANCY
Performance coaching Cantatori del Duomo, Utrecht
 
20 juni 2010 - OWN PROJECTS
"JA!", Wageningen
 
26 juni 2010 - OWN  PROJECTS
"Gezien", Internationaal straattheaterfestival Hengelo
 
26 juni 2010 - OWN PROJECTS
"La vie en Roos", dansnacht, Tilburg
 
4 juli 2010 - OWN PROJECTS
"JA!", i.s.m. balletstudio Valentijn, Eindhoven
 
Tot zover deze nieuwsbrief. Wij hopen van harte om je binnenkort bij een van onze voorstelling op de festivals te mogen begroeten!
 
Sanne, Maud, Kim, Martijn en Lieke