Eye-Wash Logo
Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 66
26-05-2010


Beste Lezer,
 
Vanaf vandaag tot en met aanstaande zondag (26 – 30 mei) is er PARKDANS: vijf dagen DANS in en om het Parktheater in Eindhoven. Er zijn veel verrassende producties te zijn, Eye-Wash Productions staat daar vier keer met drie verschillende voorstellingen geprogrammeerd die allemaal gratis toegankelijk zijn!
 

 
Woensdag 26 mei, in het Mobiele Danshuis (DansDome)
 
DANSBINGO
Vandaag heeft voor Eye-Wash de aftrap van het festival plaatsgevonden in de Dansdome van Station Zuid. De Dansbingo was, ondanks het kleine bezoekersaantal dat de regen getrotseerd had, een groot succes. Het publiek deed enthousiast mee met de hilarische bingo. Al met al een leuke, frisse start van het Parkdans festival.
 
Vrijdag 28 en Zaterdag 29 mei, in de binnenstad
 
GuerillaDans " La Vie en Roos"
Door de stad lopen drie figuren in het groen. Ze dragen kruiwagens met zich mee met daarin een kistje en wat flyers. Ze verplaatsen zich dansend in een kleine parade. Op bepaalde plekken bouwen ze een kleine theatersetting en reiken ze op theatrale wijze een flyer uit aan een toeschouwer.
 
Op vrijdag tussen 18:00 en 21:00 en op zaterdag tussen 13:00 en 14:30 en 15:30 en 17:00 is de mini-parade te vinden op verschillende plekken in de binnenstad van Eindhoven.
 
Zondag 30 mei, in het Mobiele Danshuis (DansDome)

Première "JA!" om 14:30 en 16:00
De grote hoeveelheid voorspelde regen zal de dansers van “JA!” geen parten spelen aanstaande zondag. De voorstelling zal namelijk binnen in de DansDome van Station Zuid gespeeld worden, dit mobiele theater is neergestreken op het grasveld links van de ingang van het Parktheater.
 
"JA!" is een dansvoorstelling over het moment dat je JA zegt tegen de ander. Een voorstelling over de ware liefde en alles wat daaraan vooraf gaat."JA!" werd in besloten kring voor het eerst uitgevoerd op 8 november 2009. De reacties op die uitvoering waren zo overweldigend, dat Eye-Wash Productions besloot om de voorstelling als eigen project op te nemen in haar aanbod.
 
 
Bekijk de trailer online
 
We hopen jullie allemaal te mogen begroeten aanstaande zondag bij de première van “JA!” en wie weet komen we je vrijdag of zaterdag in de stad wel tegen.
 
Vooraankondiging
We eindigen deze nieuwbrief met een vooraankondiging: Vrijdagavond 2 juli houden we open audities voor dansers die zin hebben een keer mee te doen aan onze producties! In een volgende nieuwsbrief volgt meer informatie.
 
Hopelijk tot komend weekend en in ieder geval tot de volgende nieuwsbrief,
 
Sanne, Kim, Lieke, Maud en Martijn