Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 62
02-02-2010
 
 
Beste lezer,
 
De eerste maand van 2010 is voorbij gevlogen. Vanuit verschillende hoeken van het land komen inmiddels aanvragen binnen voor coachingstrajecten, workshops, of voorstellingen op locatie en met een aantal mooie, verrassende en leerzame projecten zijn wij het nieuwe jaar goed begonnen.
Wij hopen dat dat voor jou ook geldt, en wensen je daarom bij deze alsnog een heel mooi 2010!
 
"Communicatiedans" op basisschool de Merwijck
Op vrijdag 22 januari volgden alle leerlingen van groep 3 op basisschool de Merwijck te Kessel (Limburg) een dansworkshop die aansloot bij het communicatieproject waar op school aan gewerkt werd. Het was een leuke ochtend, waarbij na een uur repeteren de rode gezichtjes vol trots een presentatie mochten geven aan hun jarige juf!
 
Afsluiting congres "De oudere chronische patiënt"
Op donderdag 21 en 28 januari jl. organiseerde de Stichting Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg (KOH) het congres "De oudere chronische patiënt" in de TU in Eindhoven. Eye-Wash Productions verzorgde de afsluiting van dit congres in de vorm van een bijzonder special project gedanst door een jongere en een oudere danseres. Het samenspel tussen deze twee dansers en de videobeelden van hen en andere ouderen zorgden voor een mooi en herkenbaar verhaal voor de praktijk ondersteuners die in de zaal zaten.
  
 
Kleuterdansdag verplaatst!
De kleuterdansdag die Eye-Wash op 7 februari zou verzorgen in het Patronaat in Mierlo wordt verplaatst naar 26 september. In juni zal de gids van Patronaat Presenteert uitkomen en naar aanleiding daarvan kun je je kind(eren) opgeven om deel te nemen aan deze unieke dansdag voor alle kleuters die het leuk vinden om een dag bezig te zijn met dans. Natuurlijk laten we je ook via de nieuwsbrief weten wanneer de inschrijvingen starten.
 
Dans op het Eldecollege
Vrijdag 29 januari stond op het rooster van alle leerlingen uit de tweede klas van het Eldecollege in Schijndel alleen maar DANS. Ruim 200 leerlingen van het VMBO (van basisberoepsgerichte tot theoretische leerweg) volgden workshops bij de workshopleiders van Eye-Wash Productions. Na een dag vol dansactiviteiten konden alle leerlingen meedoen met de grootse BUMP-IN in de aula. Met zes workshopleiders op vijf verschillende podia vr en tussen de leerlingen werd gezamenlijk een afwisselende dans ingestudeerd. De docenten spraken van een geslaagde dag, waarbij veel leerlingen voor het eerst kennis maakten met verschillende dansvormen, De energie en positieve benadering van onze workshopleiders viel bij de begeleidende docenten van het Eldecollege zeer in de smaak!
 
 
 
 
Agenda 2010
De items in de agenda op www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit.
 
2, 9 en 23 februari, 2, 9, 16, 21, 23 en 24 maart 6, 13, 20, 25, 26 en 27 april 2010 - EDUCATION
Choreografie musicalproject FAME!, Jan van Brabant, Helmond
 
14, 21, 28 januari en 4 februari 2010 - EDUCATION
Workshopserie voor de VMBO-theaterklas, Het Hooghuis, Oss
 
12 februari, 19 maart, 9, 16 en 18 april 2010 - EDUCATION
Begeleiding en vormgeving eindperformance HAVO5 beeldend, Montessori College ROC, Eindhoven
 
10 april 2010 - CONSULTANCY
Performance coaching, Vocalight, Doorwerth
 
10 april 2010 - EDUCATION
Vrijgezellenfeest, Breda
 
Dit was dan weer de eerste nieuwsbrief van 2010. Ook dit jaar houden we je graag via deze weg en natuurlijk via de website op de hoogte van alle ontwikkelingen. In de volgende nieuwsbrieven hopen we je ook meer informatie te kunnen geven over nieuwe uitvoeringen own projects!
 
Sanne, Maud, Kim, Martijn en Lieke