“Steek een kaarsje aan voor een vluchteling…”
Een uniek Eye-Wash Productions Special Project in het kader van Serious Request van 3FM
 
Op 24 december konden we in de eindshow van Serious Request 2008 bekend maken dat we samen met jou €1.525,35 hebben opgehaald!!!

Video's bekijken

Reactie van 3FM DJ Paul Rabbering
"Ik vind het geweldig wat jullie doen... 10 dansers helemaal in het rood gekleed, tussen kaarsjes in de vorm van het rode kruis... Het gaat gelijk, het gaat prachtig, het is MOOI! Fascinerend, waanzinnig!!!"

Achtergrondinformatie
Op 19 december 2008 ging 3FM Serious Request weer van start. Drie DJ’s sloten zich gedurende zes dagen zonder eten op in een glazen huis en zorgden voor 24 uur live radio per dag om op deze manier aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het goede doel. In 2008 gaat de opbrengst naar vluchtelingen. (Voor meer informatie zie www.seriousrequest.nl)
 
De Eye-Wash Productions actie
In de nacht van 22 op 23 december, rond drie uur, voerden we het Special Project “Steek een kaarsje aan voor een vluchteling...” uit op het plein bij het Glazen Huis in Breda. Dit project maakte donaties zichtbaar. Naast dat dit een opsteker was voor de DJ’s en Armin van Buuren, op een tijdstip dat hun uitdaging ’t zwaarst was, wilden we hiermee natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen!
Uiteindelijk brachten we € 1525,35 bij elkaar!!! En dat konden we gaan vertellen tijdens de eindhow van Serious Request 2008! De organisatie nodigde ons namelijk uit om op het podium, samen met drie andere initiatieven, het initiatief toe te lichten. Het was een geweldige ervaring!
 
Uitvoering
Nacht van 22 op 23 december 2008 – Plein voor het Glazen Huis – Breda
24 december 2008, tussen 18:30 en 19:30 uur –  LIVE aanwezig bij de slotmanifestatie op het podium voor het Glazen Huis Breda  
 
Concept, choreografie en productie: Eye-Wash Productions
Dansers: Vera Deckers, Deborah Garsten, Lucinda Garsten, Jasmijn Grooten, Loes Heijman, Debby Kessels, Anniek Pacilly, Iris Schellekens, Marloes Schilders, Anique Schreurs
Coordinatie dansers: Kim van Vlerken en Sanne Peters
Coordinatie crew: Maud van Vlerken
Coordinatie techniek en decor: Martijn Ruissen
Crew: Misha van Berlo, Kees Buring, Marcel Broeders, Asger van Deursen, Manon de Feijter, Bas Joris, Roy Kessels, Bastiaan van de Laar, Ellis Learbuch, Brenda Lensing, Yvonne Lewin, Rilana Pennings, Marijn Peters, Rachael Reeves, Dirk Teurlings, Elke Teurlings, Lisa Verdoorn, Else van Vlerken, Allard Vonk… en anderen
Support at home: Lieke, Bas, Lenneke en Meike Segers