"De Fabriek, een wervelende voorstelling vol herinneringen"

Inleiding
Op zaterdag 24 en zondag 25 september 2005 voerde Eye-Wash Productions "De Fabriek, een wervelende voorstelling vol herinneringen" uit bij de Mierlose klompenfabriek. Met 21 dansers, speciaal gecomponeerde muziek, beelden van de fabriek, tekst en licht werd een ode gebracht aan de fabriek die binnen enige tijd uit het dorpsgezicht gaat verdwijnen. Ruim 1200 mensen hebben de voorstelling ademloos bekeken.
 
Reacties
Hieronder enkele van de unaniem positieve reacties die we kregen naar aanleiding van "De Fabriek":

"Ademloos genieten was het. Van de dansers, de entourage, de belichting, de geluiden van de machines, de stemmen van de zonen van de oude Kerp. We waanden ons in de tijd van toen"

"Mierlo is een klein dorp, maar dit weekend gebeurde er iets werelds"

"it was great and clever and full of magic"

"Zo'n mooi geheel was het, de muziek, de fabriek als decor, stukje familiegeschiedenis, heel Mierlo e.a. als publiek en ook nog DANS! De kriebels (fijne) kreeg ik ervan!"

" Heel emotievol. Eigenlijk jammer dat we dit maar twee keer hebben kunnen bekijken. Er was zoveel te zien dat je gewoon ogen en oren te kort kwam"

"Helemaal perfect, het geheel was gewoon AF. Het was echt klasse"

"De emotie zat wat mij betreft ook in de prachtige dansen, het feit dat daar 21 jongeren zich vol overgave instorten, dat ze tot een ongewoon hoog niveau getild zijn"Klik voor meer informatie op de buttons van het submenu hierboven