Eye-Wash Productions organiseert audities op 12 november a.s.
 
Eye-Wash Productions heeft de afgelopen jaren verschillende dansproducties gemaakt die in korte tijd tot stand kwamen. Daarbij zette ze voor haar bekende dansers in waarvan ze wist dat zij naadloos pasten binnen een bepaalde productie.
Omdat we graag de kans bieden aan anderen om ook eens aan een productie mee te doen en omdat we het belangrijk en interessant vinden om met nieuwe dansers te gaan werken organiseren we op vrijdagavond 12 november* audities voor:
 
Dansers (m/v) van 12 – 80 jaar die we in kunnen zetten in toekomstige producties
 
Deze dansers:
·      Beschikken over dans- en podiumervaring en houden van een uitdaging;
·      Kunnen nieuw dansmateriaal redelijk snel eigen maken;
·      Kunnen goed samenwerken met anderen;
·      Vinden het leuk om op allerlei locaties te dansen;
·      Hebben uitstraling en durven zichzelf te presenteren;
·      Hebben binnen hun vrije tijd ruimte om op vrijdagavonden en/of in weekenden in Eindhoven te repeteren voor producties.
 
Tijdens de auditie zullen we een selectie maken van dansers die we in de toekomst gaan benaderen voor producties. Dat houdt in dat ze in ons vaste dansers bestand komen en dat we hen vragen wanneer wij denken dat zij in een productie passen. Naast je kwaliteit als danser, speelt dus ook jouw unieke uitstraling en kwaliteit een rol!
 
Wil je je inschrijven voor de audities? Klik dan hier.
Heb je vragen? Mail dan je vragen en je telefoonnummer naar kim@eyewash.nl
De uiterlijke inschrijfdatum is 29 oktober.
 
TIP: Wil je eerst eens bekijken wat voor soort producties we op dit moment maken, kijk dan eens op http://www.youtube.com/user/eyewashvideo.